0 COMMENTS

Din guide til de bedste apps – Android & iPhone

Din vejledning til de bedste app\’s på markedet

Vores telefoner er efterhånden en uundværlig del af vores alles hverdag. Vi bruger dem til at komme i kontakt med familie og venner, til at holde styr på vores noter og vores kondition, for bare at nævne et par eksempler. Derfor har vi skabt guiden til dig, som giver dig genvejen til de smarteste og mest effektive app\’s på markedet, uanset om du er ejer af en Android telefon eller en iPhone. 

iPhone – Top 5 app\’s 

 • 1. Google maps – Er en af de mest essentielle app\’s man overhovedet kan få. Denne viser dig hvor du er, hvordan du kan komme til din ønskede destination, via tog, bus, cykel eller på gå-ben. Den giver dig også et estimat på hvor lang tid det tager at komme derhen og tager højde for trafik og forsinkelser med det offentlige. 
 • 2. Yelp – Endnu en effektiv app, som giver dig anmeldelser af alt fra supermarkeder og restauranter, til frisører og hoteller. Her kan du læse tidligere kunders erfaringer, med de pågældende steder og derfra træffe et valg, om hvilket sted du ønsker at benytte dig af. 
 • 3. Netflix – Er en af tidens absolut mest populære streamning-tjenester. Denne giver dig adgang til gamle filmperler, såvel som nyere udkomne titler. Hvis du er på ferie, finder den også film fra det land, du befinder dig i.
 • 4. Snapchat – Dette sociale medie har taget verden med storm. Det gør det muligt for dig at sende billeder til dine venner og bekendte, frem for bare tekst, selvom dette kan tilføjes. Disse billeder slettes efter 10 sekunder af app\’en selv, men du kan også lave en Story hvor de billeder eller videoer du lægger op, vil blive der i 24 timer. 
 • 5. Instagram – Nok det allemest populære sociale medie i verden p.t. Her har du mulighed for at skabe et digitalt fotoalbum, som kan ses af venner og familie, ligesom du også vil kunne se deres. Derudover kan du også følge andre kendte eller famøse personligheder.

Android – Top 5 app\’s 

 • 1. Sleep as Android – Perfekt til dig med søvnproblemer. Placér din telefon på madrassen, når du skal sove og den vil ud fra lyde og bevægelser, kunne vurdere kvaliteten af din søvn. Der findes både en gratis og betalt version af app\’en.
 •  2. Evernote – Er designet til at holde styr på dine tanker og noter. Fordelen ved denne app er, at den inddeler dine noter i forskellige kategorier, hvilket gør det meget overskueligt at se igennem. Denne fås både til iPhone, Android og PC. 
 • 3. Snapseed – En af de bedste Android app\’s til billedredigering. Denne kan gøre alt fra justering af farver, til at fjerne objekter fra selve billedet. 
 • 4. Pocket – Denne app er til dig som som elsker at læse, men som ikke altid har tiden til at gennemgå artiklerne, i det øjeblik du ser dem. Med Pocket kan du gemme alle disse artikler til senere, uanset hvilken browser du benytter.
   
 • 5. Plex – En app som gør det muligt for dig at streame musik, film og TV serier, fra din PC til din telefon. Alt indhold som du ønsker at se, skal dog være downloadet ned på din computer, før det er tilgængeligt på din telefon. 

Dette er vores guide til de allermest  sjove, funktionelle og nyttige app\’s på markedet lige nu. 

Kunne du tænke dig adgang til endnu flere guides som denne, som vil gøre din hverdag nemmere og mere underholdende? Så kig med på vores hjemmeside her, hvor du vil finde masser af andet indhold som dette: de bedste apps

dk-byggemarked.dk