0 COMMENTS

Har du symptomer på stress?

Stress

Vi har alle sammen øjeblikke hvor vi kan føle os stressede og for travle, men for de fleste er det kun i få perioder af gangen. Hvis du føler at du går rundt og er travl hele tiden og ikke længere kan finde overskud i hverdagen, så kan det godt være at du har stress. Det er en svær situation at stå i og det kan være svært at fange symptomerne. Stress er en mental sygdom der kun blvier værre, og det er derfor vigtigt at lægge mærke til det tidligt, for at der også kan blive gjort en forskel, blandt andet gennem terapi. Hvis du er bekymret for, at du har stress og det måske er mere permanent end du kunne ønske, kan du her læse om symptomerne for stress, for at se om du lever op til nogle af dem. Hvis du ønsker at læse mere om stress kan du finde information her: stress

Symptomer på stress

– Hvis selv de mindste opgaver virker uoverskueligt og at der ikke længere er noget overskud at bruge på at lave dem. Hvis man snart skal have børn eller købe nyt hus, giver det mening at være stresset omkring og at det kræver meget energi. Men hvis du begynder at finde det svært at overskue at skulle skifte profilbillede på facebook eller tejkke din mail, kan det godt være et tegn på at der er et større problem du måske skulle kigge på. 

– Hvis du sover dårligt. Et andet symptom på stress er, at du enten har svært ved at falde i søvn og ligger søvnløs midt om natten, hvis du vågner tit, vågner for tidligt eller faktisk sover for meget. Dårlig søvn kan være et tegn på stress, og en lyst til at sove hele tiden og generelt være meget udmattet, er et tegn på at have stess. Flere af os kan have dårlig søvn, men hvis du ser det som en generel tendens kan du overveje at få det tjekket.

– Hvis du ikke længere er investeret i de opgaver du laver. Hvis ingen opgaver længere føles spændende, men i stedet virker som tunge arbejdsopgaver så kan det godt være et symptom på stress. Hvis du plejede at være engageret i de ting du lavede, men ikke længere finder dem interessante eller forstår hvorfor du laver dem, så kan det godt være fordi du har fået udvikling stress som en sygdom.

dk-byggemarked.dk