0 COMMENTS

Hvad er Candeno og hvad kan du bruge det til?

Candeno.com er en portal til jobsøgning, der kan hjælpe dig med at skrive en god ansøgninger. Herunder vil vi komme ind på, hvorfor dette netop er så vigtigt.

Hvorfor en god ansøgning?

Under en rekrutteringsproces kan ansættelsesledere modtage hundredvis af CV\’er til gennemgang. De bedste inkluderer også en ansøgning. Din ansøgning skal afspejle de unikke muligheder, som du besidder, og som placerer dig som en ideel kandidat til det job, som du ansøger om. 

Det overordnede mål med en ansøgning at demonstrere, hvorfor lige netop du er en unik kandidat. En medarbejder, der kan give værdi til stillingen, og at vise, at du har en baggrund, erfaring og har hele pakken. En velskrevet ansøgning er en mulighed for at vise ansættelsesledere, at du omfatter disse vigtige egenskaber, hvorved det er vigtigt at du investere den nødvendige tid og kræfter i at skrive din ansøgning eller få hjælp til at gøre dette.

Hvorfor dig?

Hvad har du at tilbyde som medarbejder, og hvordan kan du påvirke virksomheden positivt, hvis du blev tilbudt stillingen? Sælg dine styrker med selvtillid for at fange virksomhedens opmærksom. Dette øger sandsynligheden for at lige netop du bliver udvalgt til en jobsamtale.

Brug derfor også din ansøgning til at vise din unikke sammensætning af færdigheder og erfaring, der kunne være relevant for stillingen og den virksomhed, som du søger job ved. Giv også eksempler, der viser en klar sammenhæng mellem din viden, erfaring og evner og stillingens behov.

Mens din uddannelsesmæssige færdigheder er afgørende for at sikre dig en jobsamtale, er det også vigtigt at demonstrere din erfaring i forhold til stillingsopslaget. Sørg for at medtage eksempler på relevant erfaring i din ansøgning for at fremhæve den værdi, som du ville bringe til stillingen, og hvorfor lige netop du, ville være den bedst egnede kandidat til jobbet.

Læs korrektur

Der er ikke noget værre end en ansøgning med masser af stavefejl. Stavefejl i din ansøgning viser, at du ikke er opmærksom på de detaljer, men antyder også, at du er ligeglad, ved ikke at ville at tage dig tid til korrekturlæsning. Derfor er det vigtigt forinden at sørge for enten selv at kontrollere din ansøgning igennem, for stavefejl eller endnu bedre, at få en anden til at gøre det for dig, inden du sender din ansøgning afsted. En velskrevet ansøgning kan også vise din evne til effektivt at kommunikere via skriftlig tekst. Derfor er en grundig stave- og grammatikkontrol et absolut must. 

 

dk-byggemarked.dk