Med en mini-renovering gjorde jeg mit badmiljø lækkert igen

By:

Det kan godt være, at mange forsøger at skabe en stemning på deres badeværelse med flotte håndklæder, et fint badeforhæng, kurve og lys. Men sandheden er bare den, at gamle elementer i badmiljøet trækker det hele ned, hvilket gør det svært at have et lækkert badeværelse. Badeværelset er netop stedet, hvor der skal være plads og rum til velvære og pleje af sig selv, ligesom at det også skal komme til udtryk i elementerne i rummet. Sådan stod det til i mit hjem, inden jeg søgte nye muligheder, for at rummet igen skulle give en lækker følelse.

 

Det kan lyde voldsomt at skulle skifte elementer i badmiljøet ud. Fliser og klinker er hårdt arbejde, men faktisk så er møblerne på badeværelset relativt nemme at skifte ud. Baderumsmøbler er nemlig ofte skruet op eller stående på gulvet, hvilket betyder at nye blot kan købes hjem og sættes op. Her kommer mit forslag til en lækker serie af baderumsmøbler, som du kunne overveje til din mini-renovering.

 

Scanbad Multo tilbyder dansk design

For mange af os er det vigtigt, at kvalitet og dansk design prioriteres højt. Disse to går da også ofte hånd i hånd, da dansk design i manges øjne er noget af det bedste, man kan få fingrene i. Samtidig behøves en hurtig renovering heller ikke være altid for dyr, ligesom at det gerne må være nemt at finde og bestille produkterne hjem. Alt dette får du i realiteten, hvis du tager et kig på Multo-serien fra Scanbad.

 

Denne er fyldt med valgmuligheder, således at der også er noget til dit badeværelse. Samtidig er de forskellige møbler og elementer hurtigt og nemt leveret, især hvis du vælger at handle serien via dette link til en Scanbad Multo-forhandler. Denne hedder barebilligst.dk, men det betyder ikke, at der gås på kompromis med hverken levering eller service.

Posted in: Scanbad Multo