0 COMMENTS

Nem, sund og økologisk mad

Gør hverdagen nemmere med Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges er en af de mest populære måltidskasser der er på markedet. Konceptet bag det er, at du kan få leveret forskellige kasser fyldt med lækre råvarer direkte til din dør. Med dem følger der opskrifter og lige de råvarer du skal bruge til at lave dem. Så kan du nemlig gør din hverdag lidt nemmere ved stadig at kunne spise hjemmelavede måltider, uden alt besværet med at finde på hvad man skal have eller bruge en masse tid på at købe ind. 

Fordele ved den Grønne Asparges

– Det er utroligt nemt at bestille mad fra den Grønne Asparges og der er en masse forskellige muligheder. Der findes nemlig tre forskellige kasser som du kan vælge imllem alt efter hvad der passer til din hverdag. Der er familiekassen, som er til dem der har børn. Derfor passer maden nemlig både til store og små, og du kan få råvarer leveret så det passer til hvor mange I er. Der er inspirationskassen som er til de mere eventyrslystne, hvor du kan få retter fra hele verden. Og der er lightkassen der er til dem der gerne vil have en sundere hverdag og ikke indtage så meget fedt og kulhydrater. Dette er en god kasse, hvis du gerne vil tabe dig. 

– Det tager meget kort tid at lave. Næsten alle retterne tager maks 30 minutter at lave fordi den Grønne Asparges forstår at der ikke altid er tid til at bruge flere timer på madlavning derhjemme, og at de fleste har behov for et hurtigt alternativ til takeaway. Vælger du inspirationskassen kan du komme ud for at nogle af opskrifterne tager op til en time, fordi der er mere spændende og udfordrende ting i den. Men vælger du en af de to andre kan du være sikker på at det ikke burde tage længere end 30 minutter.

– Det er en sund løsning. I stedet for at bestille mad udefra kan du med disse måltidkasser være sikker på at få god og sund mad. Den Grønne Asparges bruger altid friske lokale råvarer og tilpasser kasserne ud fra hvad der er i sæson. Desuden er det meste frugt, grønt og nødder som du får i kasserne økologisk, så du også kan gøre lidt for miljøet på samme tid. Du får i kasserne en blanding af sæsonens grøntsager, kød og fisk fra slagteren og brød fra bageren.

dk-byggemarked.dk