0 COMMENTS

Sådan kommer du i gang med renovationen

Hvis der er én ting som coronavirussen har givet os mennesker rigeligt af, så er det tid på hænderne. På grund af karantænen og den indskrænket flytraffik har mange mennesker set sig nød til at aflyse deres sommerferie og finde på noget andet i stedet for. 

Og hvilken bedre måde at fejre den danske sommer på, en ved at gå i gang med et stort renovationsprojekt som du kan gå og nyde godt af mange somre efter? Hvis du derimod ikke har specielt meget erfaring med det med at gå og renovere og lægge planer for hvornår bestemte håndværkere skal komme, så kan det meget hurtigt gå hen og blive utroligt irriterende og tidskrævende at renovere – og så er det pludseligt ikke specielt sjovt mere. 

Hvis du kan se dig selv i overstående eksempel, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel går jeg lidt i dybden med nogle af de ting som du skal være klar over, før du kaster dig ud i en renovation, måske du kunne ende med at spare en masse penge.

Hav styr på datoerne

Mange processer i en renovation er ikke noget der kan ske tilfældigt. A sker før B og B sker selvfølgelig før C. Hvis du står i den uheldige situation og skal bruge hjælp udefra, f. eks. når du skal lede efter Granitskærver online, så er en god idé at planlægge besøgene fra fagfolkene ret tæt på hinanden, så du kan få det ud af verdenen i en fart. 

Hvis ikke du er forberedt og har booket dem i god tid, kan du risikere at ende med at skulle vente i mange uger, før ham fagmanden du har brug for har tid til dig. 

Outsource hvor du kan

Hvis der er én ting der kan få en renovation til at gå fra et par uger til et par år, så er det hvis du er alt for stolt eller strid til at spørge om hjælp. Hvis du er en smart renovator, og det er du selvfølgelig, så griber du fat i alt hvad der hedder venner, familie og bekendte og hører dem om de ikke kunne tænke sig at komme og hjælpe dig med et lille projekt, selvfølgelig mod betaling i øl- og pizza.

De fleste bliver overrasket over hvor hyggeligt det egentligt er at gå og have et fællesprojekt med venner og familie – og så går det også hurtigere. 

dk-byggemarked.dk