0 COMMENTS

Sådan undgår du konkurskarantæne

Konkurskarantæne

Det er rigtig svære tider for mange firmaer lige nu og der kan gå utrolig mange ting galt. Det kan være svært at holde styr på og orden i et firma lige nu, når der er så mange ting op i luften. Det er vigtigt at tage ansvar både for dig selv og for de andre i dit firma, så du kan sikre det bedste for jer alle sammen. Her er det vigtigt at gøre alting ordentligt og tjekke alting én gang til. Det kan også være nødvendigt at tage kreative løsninger til problematikker og finde nye muligheder for at løse de problemer der kan komme op, for at redde firmaet. Konkurskarantæne betyder at man ikke længere har ret til at deltage i ledelsen af et firma og at man bliver udelukket fra firmaet. Det bliver pålagt personsoner som er gået konkurs og som har opført uforsvarligt og der er derfor mange måder at undgå på det.

Hvordan undgår du konkurskarantæne?

– Sørg for at have orden på din bogføring. Der kan i nogle situationer opstå muligheder for at tage sig af bogføringen lidt sjusket, men det er både ulovligt og ikke et godt løsningsforslag. Man kan nogle gange komme til at glemme at indberette tal, men det er altså utroligt vigtigt at tage sig af bogføringen ordentligt, for hvis du ender med at gå konkrus, er en konkurskarantæne næsten uundgåeligt. 

– Læg ekstra timer i arbejdet. Det kan være svært at tage hånd om alle de ting der skal laves og alt det arbejde der skal gøres for at løse alle de problematikker der kommer op nu. I stedet for at gå på kompromis med kvaliteten eller etikken med dit produkt, er den eneste løsning at give arbejdet en ekstra skalde. 

– Find kreative løsninger. Det kan i nye tider være nødvendigt at lave nye løsninger og finde kreative alternativer. Du bliver nødt til at forholde dig til nye metoder og måder at gøre ting på, for ellers bliver du nødt til at se i øjnene at tingene ændrer sig uden dig. 

– Du kan læse mere og finde hjælp på konkurskarantæne. Her kan du læse mere om hvad konkurskarantæne er, hvornår det sker, hvordan det starter og hvordan processen fungerer. Her kan du også finde hjælp til at undgå konkurskarantæne og finde hjælp til, hvordan du holder orden i dine ting. Her kan du også læse om, hvad du skal gøre, hvis det sker.

dk-byggemarked.dk