Skab dit eget personlige badeværelse

By:

Når det kommer til indretning, kan badeværelset godt være lidt af en hård nød at knække. De fleste elementer, såsom wc og håndvask, har en fast funktion og kan derfor ikke rykkes rundt. Desuden er badeværelset ikke altid det mest indbydende rum, da det nemt kan komme til at virke lidt klinisk og udtryksløst. Den eneste løsning synes ofte at være at lave en komplet renovering og på den måde få et helt nyt badeværelse. Men ofte findes der et godt alternativ, der er næsten lige så godt, men som er meget nemmere. Køb et sæt nye badeværelseselementer fra Scanbad.

 

Scanbad

Scanbad er en unik mulighed for at få et meget personligt badeværelse, uden at det nødvendigviks skal koste hverken tid eller penge. Scanbad er nemlig et dansk firma, der leverer forskellige elementer til badeværelset i forskellige designserier. Kvalitet er i højsædet, og det samme er deres designs, som er meget præget af en nordisk designfilosofi med øje for kvalitet og æstetisk elegance. De forskellige serier rummer en bred vifte af forskellige elementer i alle mulige størrelser, og netop derfor kan du designe og sammensætte et badeværelse, der passer til netop dine ønsker og behov.

 

Multo

En af Scanbad mest vellykkede designserier er uden tvivl Scanbad Multo. Serien bruger især lyst træ i nogle ganske tidløse designs. Lyst træ har den fordel, at det giver et lyst rum, samtidig med at det udtrykker noget levende og naturligt, hvilket i høj grad er noget, man efterstræber i indretning af badeværelset. Du kan både få vaske i smal, medium og large, hvilket blot er et eksempel på, hvor fleksibel en løsning fra Scanbad er. Det er den nemme måde at give badeværelset en overhaling og virkelig løfte indretningen til et nyt niveau, uden at det bliver for omfattende. Du kan købe Scanbad hos barebilligst.dk, som er specialiserede og kan hjælpe dig med den helt rette løsning.

Posted in: Scanbad Multo