0 COMMENTS

Spil stigegolf i haven – et sjovt spil for hele familien

Spil sjove havespil i solen 

Lige så snart at sommeren er på vej og solen titter frem, giver det os alle lyst til at komme ud i det gode vejr og bruge tid i haven. Få tiden i solen til at gå med et sjovt havespil. På denne måde er alle underholdt – perfekt til familie sammenkomsten, fødselsdagen, turen i sommerhuset eller i ferien. 

Stigegolf et sjovt og nemt spil

Stigegolf er et sjovt og nemt spil hvor alle kan være med. Stigegolf eller ribbegolf er nemt at forstå da det blot gælder om at få dine bolde til at sidde fast på ribberne. Man får point alt efter hvilken ribbe som boldende sidder fast på. Er det øverste ribbe får man flest point og færrest for den nederste. 

Spillet er nemt at være med på og lære, dog kræver det præcision og øvelse at blive god til at mestre det. Der kan derfor nemt skabes konkurrence og sjov ved at spille det lette havespil og man kan nemt få tiden til at gå med at øve sig i at kaste boldende og prøve at ramme helt korrekt. 

Når deltagerne bliver rigtig gode kan man dertil tilføje et konkurrerence element ekstra til spillet ved at prøve at få de andre deltageres bolde til at falde ned når man kaster sine bolde. Det er kun de bolde som hænger på ribberne til aller sidst når alle har kastet som får point og vælter man derfor de andres har man større chance for at vinde til sidst.

Hele familien kan være med

Fordi at spillet er forholdsvis nemt at lære kan alle aldersgrupper også være med. Det er derfor et spil for hele familien hvor både de yngste børn samt den ældre generation kan få glæde af havespillet og konkurrere om hvem som er bedst til at kaste helt præcist. 

Nemt at transportere og sætte op

Spillet har ikke særlig mange dele men blot en stige som man sætter op i haven og boldende på snor som deltagerne skal kaste. Spillet er derfor nemt at pakke ned i en taske eller bil når man enten skal på ferie, en tur i skoven med familien eller man bare vil pakke det sammen i skuret til den næste gang. 

Dertil er det ikke et spil som ødelægger den pæne græsplæne da man ikke skal banke noget ned i jorden men blot kan stille stigen på plænen.

dk-byggemarked.dk