0 COMMENTS

Træk vejret helt ind – pust ud 

Mindfullnes handler om at kigge på sine tanker og forstå hvad der foregår inde i dit hoved. At være stille og være ’mindful’, det betyder at være bevidst. Bevidst om hvad der foregår i dine tanker, hvad du tænker på. Og dine tanker er afgørende for hvordan du har det. Dine tanker er afgørende for hvordan dit hormonniveau er, hvordan dit humør er og det er afgørende for hvordan du har det med dit liv og dig selv.

Så det kan godt betale sig at undersøge hvad mindfulness er og i høj grad betale sig at taget et Kursus i Mindfulness så du kan blive bedre til at være mindful og du kan finde ud af, hvad det egentlig gør i dit liv. Og hvordan dit liv kan blive langt bedre ved at du holder lidt øje med hvad der sker i dit hoved, i dine tanker og hvordan det er med til at påvirke dit liv, dine mål og din fremtid.

Kan du genkende dine tanker?

Når du lærer at holde øje med dine tanker og se hvilke tanker, der er de dominerende i din bevidsthed og de tanker som er mest styrende, vil det gå op for dig om du er en person der er positivt indstillet på livet eller om du er en person, der primært er sortseer, er negativt indstillet om som generelt ikke ser særligt positivt på eller tænker positivt omkring alt det dit liv består af og alle de ting, der foregår i dit liv.

Det er en ekstremt god øvelse at gå i gang med og den er meget afslørende i forhold til dig og dine tanker. Du vil straks blive klogere på, hvorfor du tit er i dårligt humør eller hvorfor du tit er i godt humør. Det vil give dig en forklaring på hvordan du tackler ting i dit liv og hvordan du reagerer på de ting, som sker omkring dig. Og det er kun godt at vide disse ting og du vil helt sikkert lære en masse.

Med mindfulness kan du også blive bedre til at tage det med ro i hverdagen. Når du går og stresser omkring tingene i din hverdag eller om dit job eller dit parforhold kan du sætte dig ned og bruge de øvelser, som du har lært i dit kursus og bruge det aktivt i din hverdag. Du vil helt sikkert blive klogere af mindfulness og du vil have det meget bedre med dig selv, og sikkert også med de mennesker omkring dig, fordi du får mere ro på. 

 

dk-byggemarked.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *